top of page
001_bonne_hero_4200x2800_edited.jpg

ABOUT US

001_bonne_hero_4200x2800_edited.png
Historie 1949 tot 2007

Bonné Maastricht start op 11 november 1949 haar werkzaamheden, als groothandel in verpakkingsmaterialen, in de regio Maastricht en omstreken. Waar het ooit begon met alleen handel in papieren verpakkingen, zoals de nu allang vergeten loonzakjes en boterhamzakjes, groeit het gaandeweg uit tot een klein familiebedrijf waar men terecht kon voor diverse soorten verpakkingen. Verpakkingsmaterialen voor (ambachtelijke) detailhandel, horeca en kleine industrie.

Van 2007 tot 2021

Bonné Maastricht gaat in 2007, naast de groothandel, aan de slag als producent van kleine kartonnage verpakkingen.

Ze nemen dit over van Schiffeleers te Sittard. Vanaf dan maken zij, als producent, voornamelijk bonbondozen en cadeaudozen in diverse modellen en kwaliteiten en andere (licht kleine) kartonnen verpakkingen voor bakkerij en klein industrie. Zowel blanco al naambedrukt.

In 2017 gaan ze op het onderdeel groothandel een samenwerking aan met Eldee te Kerkrade. In oktober 2021 gaat de groothandel over naar Eldee en vanaf dan legt Bonné Maastricht zich alleen nog maar toe op het produceren van kartonnen verpakkingen.

Heden ten dage

Heden ten dage is Bonné Maastricht nog altijd een klein familiebedrijf, waar vooral John en Miranda Dekkers de dagelijkse werkzaamheden verrichten. Met achter de schermen nog altijd hand en spandiensten van de ouders van John. Er is een groot standaard assortiment waar men uit kan kiezen. Tevens is er veel aandacht voor het vervaardigen van custom made verpakkingen.

bottom of page